Bliv forhandler

Er du forhandler? Og vil du gerne sælge klassisk sportstøj, som er tilgængeligt for alle, fordi prisen er til at betale? Så kan zebdia være det sportsbrand du mangler.

Kære Forhandler

Er du på jagt efter et sportsbrand som zebdia? Et brand der har karakteristika, en klar identitet og er tilgængeligt for alle. Måske er det kærlighed ved første blik. Måske du skal høre lidt mere om vores brand, produkter og potentiale, før du går videre. 

Vi har måske også et forhold til andre end dig, men vi lover at vi vil behandle dig godt. Vi vil gøre vores for, at du bliver glad for at samarbejde med os. 

Kan du se dig selv som en del af vores forhandlernetværk, og passer din profil med vores? Så lover vi dig, at du får en partner, der vil give dig et gnidningsfrit og godt samarbejde, hvor vi værdsætter et langsigtet samarbejde. 

Værdier

E

Specialister

Vi har flere års erfaring med at producere og udvikle sportstøj med fokus på komfort og funktionalitet. 

E

Oprigtige

Vi siger tingene, som de er. Vi tager ikke overpris for vores produkter, da vores produkter skal være tilgængelige for alle. 

E

Rummelige

Kvalitets sportstøj er ikke kun for sportsudøvere, men for alle i bevægelse. Det er for dem, som dyrker sport af lyst – og har fokus på bevægelse og velvære. 

Her kan vi blandt andet love dig

Høje mark-ups

Kort leveringstid

Mulighed for løbende supplering

Løbende sparring

Kontakt os

Send os en mail på info@zebdia.dk eller udfyld formularen herunder. Vi kontakter dig inden for 1-2 hverdage.

Vores forhandlere